Onze werkwijze

Wij zetten onszelf in om zowel de bewustwording als de capaciteit tot het omarmen van verschillen, aangaan van uitdagende gesprekken, promotie van creativiteit en de waarborging van wederzijds belang te cultiveren. Onze relatie met onze cliënten wordt gekenmerkt door het drijven van winst en concurrentievermogen door de loep van unieke zienswijzen. Onze consultants staan u persoonlijk of op afstand door middel van bewezen processen en methodologie bij, om u te verzekeren van de controle over het dialoog in elke situatie.

&FLUENCE aanpak

Onze methodiek hebben wij over de jaren ontwikkeld, gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen en onze rijke ervaring. In essentie maken we onderscheid tussen vier fases in het proces van invloed uitoefenen. Van doortastende voorbereiding tot perfecte uitvoering, wij zijn uw partner.

Preparation Strategy Process Result

Wie dagen ons uit?

Wij zetten onszelf in om zowel de bewustwording als de capaciteit tot het omarmen van verschillen, aangaan van uitdagende gesprekken, promotie van creativiteit en de waarborging van wederzijds belang te cultiveren. Ons bedrijfsclientèle varieert van Fortune 500 bedrijven, tot overheidsorganisaties en internationale nonprofits. Onze private cliënten kennen diverse achtergronden en professionele faciliteiten, bestaande uit onder meer ambtenaren, executives, NGO’s, politici en entrepreneurs.

Client

Leger des heils

Read more
Client

Rijksoverheid

Read more
Client

Berenshot

Read more
Client

DPG

Read more
Client

ING

Read more
Client

MSD

Read more
Client

Heineken

Read more
Scroll naar top