Dialoog

Wij zijn van mening dat goede communicatie tussen stakeholders veel van onze hedendaagse maatschappelijke uitdagingen kan helpen oplossen. In plaats van de stakeholders managen, willen we onze cliënten helpen samen hun gemeenschappelijke problemen op te lossen.

Invloed vergroten betekent je publiek begrijpen en snappen waar ze vandaan komen. Onze aanpak is gefocust op luisteren en wederzijds leren. Wij helpen u in contact te komen met de maatschappij en uw boodschap te verspreiden.

Wat is uw verhaal en hoe kunnen wij helpen?

Strategische begeleiding

  • Strategisch advies

Wij zetten onszelf in om zowel de bewustwording als de capaciteit tot het omarmen van verschillen, aangaan van uitdagende gesprekken, promotie van creativiteit en de waarborging van wederzijds belang te cultiveren. Onze relatie met onze cliënten wordt gekenmerkt door het drijven van winst en concurrentievermogen door de loep van unieke zienswijzen. Met onze brede ervaring in het begeleiden van C-level executives en onze zelfontwikkelde methodologie, helpen we bij het vormen van uw verhaal en positionering voor zowel uw interne als externe strategische interacties.

  • Issues management

Issues management is een instrument voor gezamelijke beslissingen over omgang met issues.Ons format helpt u de issues van uw organisatie in kaart brengen, prioriteren welke de grootste impact op uw organisatie hebben en de adequate reactie voorbereiden.Elke issue is een kans om uw stakeholders te laten zien wat uw waarde is.

 

 

Engagement faciliteren

Effectieve interacties gaan verder dan inhoud en vloeien voort uit het proces zelf, in welke stakeholders waarde creëren en hun relatie versterken. Dit betekent dat men niet alleen toezegt, maar daadwerkelijk de boodschap meeneemt en ambassadeur van verandering wordt binnen hun eigen netwerk. Dit betekent voor ons invloed uitoefenen. Ons team van experts helpt jou bij het ontwerpen, ontwikkelen en faciliteren van dit type interacties.

Wij geloven dat het proces welk naar duurzame verandering en vergroting van waarde leidt, begint bij een doorlopend dialoog waar alle stakeholders luisteren en gehoord worden. Als facilitators zijn we niet vies van doorgraven tot we de daadwerkelijke issues op tafel krijgen. Door ‘ruimte vasthouden’ creëren we een veilige omgeving, noodzakelijk voor het bespreken van de meest gevoelige onderwerpen op een open en effectieve manier. We faciliteren de ruimte en flexibiliteit om verschillende formats te ontwikkelen en te implementeren: Van brede exploratieve sessies tot validerende workshops en resultaat gerichte beslissingen. Onze facilitators zijn brutaal en leergierig genoeg om onze cliënten echt uit te dagen, en zo te verzekeren dat toekomstige interacties meer betekenen dan ‘bijkletsen’.

  • Workshop dialoog

Opzoek naar inspiratie om uw eigen dialoog op te zetten? In onze workshop dialoog nemen we u mee door de drie fasen van dialoog-ontwikkeling om u het verschil in typen dialoog te leren herkennen, aan welke knoppen u kunt draaien en wat het beste past bij uw wensen. Onze interactieve aanpak voorziet u van concrete tips en tricks om uw eigen effectieve dialogen te creëren.

Strategische ondersteuning

Stel, u wordt gevraagd om een dialoog te faciliteren welk gebaseerd is op uw expertise en netwerk. Echter, u bent zelf (nog) geen expret op het gebied van workshop ontwikkeling en uitvoering. Welk format gebruikt u? Wat voor oefeningen, breakouts of andere activiteiten ondersteunen het best uw weg naar de doelstellingen van de meeting? Hoe ga je om met deelnemers die het moeilijk hebben, of juist te veel willen delen? Wij steunen onze cliënten bij het leveren van uitstekende dialogen en facilitatie, van voorbereiding tot follow-up na de bijeenkomst. We werken met u samen om abstracte resultaten te vertalen naar concrete doelstellingen en de juiste werkvorm  voor elke sessie. As always, from our belief that dialogues should foster the relationship between stakeholders and create ownership beyond words on a piece of paper. We call that influence.

Wij geloven dat dialogen de relatie tussen stakeholders moeten waarborgen en eigenaarschap moeten creëren welke verder gaat dan een paar woorden op papier.

  • Interim management

Bij &FLUENCE werken we met vele jaren aan ervaring in het ontwikkelen van public affairs campagnes en organisaties. We hebben met een breed scala aan organisaties gewerkt: van privaat tot publiek en van start-ups tot multinationals. Bewapend met deze expertise zijn we instaat u te helpen bij het onwikkelen van de publieke zaken-tak die uw organisatie nodig heeft. Heeft uw organisatie tijdelijke ondersteuning nodig om uw zakelijke of publieke zaken te ontwikkelen, dan helpen wij u graag om dit gat te overbruggen of uw huidige team naar een hoger niveau te tillen.

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Wij stappen in wanneer het lastig wordt. Variërend van consultatie bij moeilijke onderhandelingen, facilitate van strategische dialogen en uw publieke zaken/public affairs naar een hoger niveau tillen, wij brengen u verder.

Advies nodig of benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact ons via info@nfluence.nl of vul het contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Gelieve die formulier invullen om in contact te komen via email.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top